دوره بازرسی جوش
سیستم وبلاگ دهی

کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف ماهی های چرب

مجله تفریحی و سرگرمی بیست و چهارها تقدیم می نماید: کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف ماهی های چرب در مجله سرگرمی و تفریحی بیست و چهارها:

به گزارش خبرنگار گروه خبری مجله تفریحی و سرگرمی بیست و چهارها به نقل از مهر، یافته ها نشان داد ماهی های چرب موجب افزایش اندازه و ترکیب لیپید ذرات HDL (کلسترول خوب) در افراد مبتلا به اختلال متابولیسم گلوکز می شود.

همچنین مصرف روزانه ۳۰ ml روغن کاملینا در کاهش ذرات مضر کلسترول بد یا LDL مفید است؛ روغن کاملینا سرشار از اسید آلفا-لینولنیک است که یک اسیدچرب امگا۳ ضروری محسوب می شود.

لیپوپروتئین LDL پیش عامل ابتلا به LDL است. مطالعات قبلی نشان داده اند که اسیدهای چرب امگا۳ با زنجیره طویل که در ماهی یافت می شوند دارای تاثیر مفیدی بر اندازه و ترکیب لیپوپروتئین هستند.

به گفته محققان دانشگاه فنلاند شرقی، هر دو این تغییرات موجب کاهش ریسک بیماری های قلبی-عروقی می شوند.

در این مطالعه، تیم تحقیق حدود ۱۰۰ مرد و زن فنلاندی را در رده سنی ۴۰ تا ۷۲ سال که مبتلا به اختلال متابولیسم گلوکز بودند، مورد بررسی قرار دادند.

شرکت کنندگان مطالعه به طور تصادفی به چهار گروه تقسیم شدند و به مدت ۱۲ هفته خوراکی تعیین شده را مصرف کردند: گروه روغن کاملینا، گروه ماهی چرب، گروه ماهی کم چرب، و گروه کنترل.

به گفته محققان، افراد در گروه روغن کاملینا و گروه ماهی چرب دارای میزان بالاتر کلسترول HDL و میزان کمتر کلسترول LDL بودند، اما در گروه مصرف کننده ماهی کم چرب تغییراتی در تعداد، اندازه یا ترکیب ذرات لیپوپروتئین مشاهده نشد.

مجله سرگرمی بیست و چهارها - کلیه مطالب از سایت های مجاز تهیه شده است و مجله بیست و چهارها مسئولیتی در قبال محتوی ندارد. این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است.


مشاهده : کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف ماهی های چرب

کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف ماهی های چرب

24 April 2018 | 1:10 am

دوره بازرسی جوش
درج آگهی رایگان