دوره بازرسی جوش
سیستم وبلاگ دهی

خوردن انواع توت به پیشگیری از سرطان کمک می کند

مجله تفریحی و سرگرمی بیست و چهارها تقدیم می نماید: خوردن انواع توت به پیشگیری از سرطان کمک می کند در مجله سرگرمی و تفریحی بیست و چهارها:

به گزارش خبرنگار گروه خبری مجله تفریحی و سرگرمی بیست و چهارها به نقل از مهر، انواع توت ها دارای رنگدانه های موسوم به آنتوسیانین هستند که عامل رنگ قرمز، آبی و بنفش در این میوه ها است.

محققان دانشگاه فنلاند شرقی دریافتند این رنگدانه موجب افزایش عملکرد آنزیم «سیرتوین ۶» (SIRT۶) در سلول های سرطانی می شود و کنترل این آنزیم می تواند دریچه ای جدید به سوی درمان سرطان بگشاید.

سیرتوین ها، آنزیم های تنظیم کننده تجلی ژن های هستند که عملکرد سلول ها را از طریق مسیر اصلی سیگنال دهی سلولی کنترل می کند.

افزایش سن موجب تغییر در عملکرد سیرتوین می شود و این تغییرات در ابتلا به انواع بیماری ها نقش دارند.

سیرتوین ۶ آنزیم کمتر شناخته شده ای است که با متابولیسم گلوکز هم مرتبط است.

در مطالعه اخیر، سیانیدین آنتوسیانین جدیدی در انواع توت ها شناسایی شده است.

«مینا رهنستو ریلا»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «جالب ترین نتایج تحقیق ما مربوط به سیانیدین است، آنتوسیانینی که به طور گسترده در بلوبری، انگور فرنگی سیاه، و لینگوبری یافت می شود.»

سیانیدین موجب افزایش میزان آنزیم SIRT۶ در سلول های سرطانی کلورکتال (راست روده) انسان شد و همچنین مشخص شد موجب کاهش تجلی ژن های سرطانی Twist۱ و GLUT۱  و بعلاوه افزایش تجلی ژن عامل توقف تومور FoXO۳ در سلول ها می شود.

یافته ها نشان می دهد آنتوسیانین ها موجب افزایش فعالیت SIRT۶ می شود که در عامل بیماری زای سرطان نقش دارند.

یافته های این مطالعه می تواند نقش مهمی در تولید داروهای جدید برای تنظیم عملکرد SIRT۶ ایفاء کنند.

مجله سرگرمی بیست و چهارها - کلیه مطالب از سایت های مجاز تهیه شده است و مجله بیست و چهارها مسئولیتی در قبال محتوی ندارد. این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است.


مشاهده : خوردن انواع توت به پیشگیری از سرطان کمک می کند

خوردن انواع توت به پیشگیری از سرطان کمک می کند

9 April 2018 | 11:37 pm

دوره بازرسی جوش
درج آگهی رایگان