دوره بازرسی جوش
سیستم وبلاگ دهی

خاصیت پروتئین مغزیجات و دانه ها برای سلامت قلب

مجله تفریحی و سرگرمی بیست و چهارها تقدیم می نماید: خاصیت پروتئین مغزیجات و دانه ها برای سلامت قلب در مجله سرگرمی و تفریحی بیست و چهارها:

به گزارش خبرنگار گروه خبری مجله تفریحی و سرگرمی بیست و چهارها به نقل از مهر، یافته محققان دانشگاه لوما لیندا کالیفرنیا نشان می دهد افرادی که مقادیر زیاد پروتئین گوشت مصرف می کنند با افزایش ۶۰ درصدی ابتلا به بیماری قلبی-عروقی روبرو هستند، درحالیکه افراد مصرف کننده مقادیر بالا پروتئین ناشی از مغزیجات و دانه ها، ۴۰ درصد با کاهش ابتلا به بیماری قلبی-عروقی روبرو هستند.

«گری فریزر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «درحالیکه چربی های رژیمی بخشی از فاکتور پرخطر تاثیرگذار بر بیماری قلبی-عروقی هستند، پروتئین ها نقش مهمی ایفاء می کنند و غالبا تاثیرات مستقل آنها بر فاکتورهای پرخطر نادیده گرفته می شود.»

در این مطالعه، محققان تاثیر مصرف پروتئین های حیوانی را در مقابل پروتئین های گیاهی در ۸۱,۳۳۷ مقایسه کردند.

به گفته محققان رژیم غذایی سالم بر مصرف پروتئین تاکید دارد، اما ترجیحا بهتر است پروتئین کمتری از گوشت دریافت شود و مصرف بیشتر پروتئین گیاهی ناشی از مغزیجات و دانه ها در رژیم غذایی گنجانده شود.

مجله سرگرمی بیست و چهارها - کلیه مطالب از سایت های مجاز تهیه شده است و مجله بیست و چهارها مسئولیتی در قبال محتوی ندارد. این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است.


مشاهده : خاصیت پروتئین مغزیجات و دانه ها برای سلامت قلب

خاصیت پروتئین مغزیجات و دانه ها برای سلامت قلب

5 April 2018 | 10:44 pm

دوره بازرسی جوش
درج آگهی رایگان